Acasa Prezentare Statut Membri Parteneri Contact
MEMBRU

MEMBRU

  PUBLIC
   Evenimente la zi
   Arhiva evenimente
   REDIRECTIONARE 20%
   Legislatie
   Standarde
   Curs tehnician devize       
   Curs tehnician       
   Curs inginer           
   Curs Proiectant - efractie
    si semnalizare la incendiu
   Curs Proiectant - stingere
    si desfumare
   Curs Dispecer
   Curs Manager
   Curs ERSF
   LECTORI ARTS
   Linkuri utile
   Norme Deviz
   EXPERT ARTS

  S O N D A J
Care dintre cursurile noastre ati dori sa le achizitionati in urmatoarele 6 luni ?
  
 
  CALENDAR EVENIMENTE


  

  PARTENERIATE MEDIA
  


P A R T E N E R I

INTERNATIONAL SECURITY ASSOCIATION (ISA) SERBIAIn luna decembrie 2016 s-a incheiat la Bucuresti protocolul cu ISA, asociatia omoloaga din Serbia, care doreste sprijin pentru construirea unui cadru legislativ care sa-i apropie de Uniunea Europeana.

Obiectivele protocolului vizeaza transparenta si profesionalismul in promovarea si buna utilizare de cunostinte si experienţa profesionala a membrilor asociatiilor noastre, suportul reciproc pentru organizarea activitatilor stiintifice si profesionale in domeniile de interes comun si promovarea catre terti a parteneriatului dintre cele doua asociatii.

ASOCIATIA ROMANA DE FACILITY MANAGEMENT (ROFMA)ROFMA este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2009 cu scopul de a sustine, dezvolta si promova serviciile de Property & Facility Management in Romania.

ROFMA defineste standardele si normele in domeniul Facility Management din Romania, constituie o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata valoroasa intre comunitatea de Facility Management si autoritatile locale si nationale
Website: www.rofma.ro

FACULTATEA DE INGINERIE A INSTALATIILORFacultatea de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti este o facultate de stat, acreditata, cu diplome recunoscute pe plan international si cu traditie de peste 67 de ani în domeniu.

Facultatea a fost clasata pe locul 2 in topul preferintelor angajatorilor.
Website: http://instalatii.utcb.ro/

ASOCIATIA PENTRU SECURITATE LA INCENDIU (ASI)ASI este o organizatie apolitica, neguvernamentala, non-profit, deschisa tuturor celor care activeaza in domeniul securitatii la incendiu.

ASI este o asociatie profesioanla constituita in scopul de a contribui la fundamentarea tehnico – stiintifica si promovarea conceptiilor moderne privind securitatea la incendiu; de a forma si dezvolta, prin diferite activitati, o cultura de securitate la incendiu a populatiei, a mediului preuniversitar si universitar, a specialistilor din diferite domenii tehnice, a autoritatilor publice centrale si locale; de a prezenta o pozitie unitara, competenta si coerenta a specialistilor din România privind problematica domeniului securitatii la incendiu trimisa spre consultare prin organismele Comisiei Europene si sprijinirea autoritatilor în fundamentarea pozitiei nationale; de a prezenta o pozitie unitara, competenta si coerenta a specialistilor din domeniul securitatii la incendiu în comisiile de agrementare, standardizare, avizare, autorizare sau atestare, constituite la nivelul diferitelor autoritati centrale sau locale.

Website: www.asociatia-asi.ro

ASOCIATIA ROMANA A INGINERILOR DE SECURITATE LA INCENDIU (ARISI)
ARISI este o asociatie profesionala, apolitica, nonguvernamentala si non profit deschisa tuturor celor care activeaza in domeniul securitatii la incendiu si care continua traditia stiintifica a Societatii Romane de Protectie la Incendiu - SORPINC.

Scopul ARISI este acela de a contribui la formarea si dezvoltarea culturii de securitate la incendiu a populatiei, a mediului preuniversitar si universitar si a specialistilor din diferite domenii tehnice.
Website: www.arisi.ro

SOFTMAGAZINSoftmagazin ofere solutii software profesioniste, respectiv programe de devize si management al proiectelor in constructii si instalatii care ruleaza pe sisteme de operare Windows cu licenta valabila nelimitat.
Website: www.softmagazin.ro

ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROMOVAREA PROTECTIEI INFRASTRUCTURILOR CRITICE (ARPIC)Organizatie nonguvernamentala, cu caracter nepatrimonial, autonoma si apolitica, infiintata cu scopul de a de a grupa specialisti din diverse domenii, care prin intreaga activitate desfasurata, in interesul societatii romanesti in ansamblu, dar si in interesul comunitatii europene, sa contribuie la promovarea, intelegerea, armonizarea normelor specifice si a procedurilor de operare pentru Protectia Infrastructurilor Critice si a serviciilor conexe acestora, in Romania, in plan regional, european si international.
Website: www.arpic.org

A.N.P.C.P.P.S.R. (ASOCIATIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR SI PROMOVAREA PROGRAMELOR SI STRATEGIILOR DIN ROMANIA – InfoCons)ASOCIATIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR SI PROMOVAREA PROGRAMELOR SI STRATEGIILOR DIN ROMANIA – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.
Website: www.protectia-consumatorilor.ro

A.N.S.S.I. (ASOCIATIA NATIONALA PENTRU SECURITATEA SISTEMELOR INFORMATICE)ASOCIATIA NATIONALÄ‚ PENTRU SECURITATEA SISTEMELOR INFORMATICE (ANSSI) este o organizatie de drept privat, nonprofit, fara scop patrimonial, fara scop lucrativ, neguvernamentala, profesionala si independenta, formata in scopul coagularii eforturilor si experientelor relevante in sensul promovarii standardelor si bunelor practici in domeniul securitatii informatiilor.
Website: www.anssi.ro

EURALARMFondata in anul 1970, EURALARM este organizatia europeana a producatorilor, integratorilor si furnizorilor de servicii in domeniul sistemelor de securitate. Reprezinta 18 asociatii din 16 tari avand 24 de reprezentanti in cele trei sectiuni ale sale si 11 companii din 7 tari avand 17 reprezentanti in cele trei sectiuni. Structurata pe 7 comitete de lucru - Relatii publice si comunicatii, Standarde si aplicatii in domeniul sistemelor si produselor anti-incendiu, Standarde si aplicatii in domeniul sistemelor si produselor de efractie, Testare si certificare, Calitate si Centre de alarma - sfera de activitate a EURALARM acopera securitatea la incendiu, efractie, control acces, sisteme de televiziune cu circuit inchis, transmitere a alarmei, centre de alarma si servicii.
Website: www.euralarm.org

F.S.S. (Federatiei Serviciilor de Securitate)In luna aprilie 2009, s-au semnat documentele constitutive ale FEDERATIEI SERVICIILOR DE SECURITATE din Romania [F.S.S.]. Membri fondatori ai F.S.S. sunt Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate [A.R.T.S.], PATROSEC si A.R.I.S.. Din anul 2013, F.S.S. a primit un nou membru – Asociatia Profesionala a Companiilor de Securitate - A.P.C.S.

Federatiei Serviciilor de Securitate reuneste organizatii patronale, asociatii profesionale sau alte structuri private similare, constituite ca persoane juridice, care activeaza in domeniul asigurarii securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor, protectiei persoanelor si investigatiilor. F.S.S. este organizata si functioneaza conform legislatiei romane, specifica organizatiilor patronale, asociatiilor si fundatiilor, ca persoana juridica romana de drept privat, neguvernamentala, nonrofit, apolitica si independenta. In baza hotaririi Adunarii Generale, Federatia Serviciilor de Securitate poate fi reprezentata in teritoriu prin filiale sau sucursale, care isi desfasoara activitatea potrivit statului F.S.S.

Website: www.fss.org.ro

PATROSEC (PATRONATUL SERVICIILOR DE SECURITATE)Obiective:
- crearea unui cadru de reprezentare unic al Industriei Serviciilor de Securitate Private in fata institutiilor si organismelor din Romania ,care poate capata personalitate juridica in conformitate cu decizia semnatarilor prezentului protocol
- crearea unui cadru de reprezentare unic al Industriei Serviciilor de Securitate Private din Romania pe langa Organismele Europeane a Serviciilor de Securitate precum si a altor organizatii internationale la care cele trei organizatii semnatare ale protocolului sunt sau vor deveni parti
- crearea unui cadru organizat de lucru in vederea promovarii intereselor legitime ale Industriei Serviciilor de Securitate Private, ale membrilor celor trei organizatii precum si crearea unui mediu organizat pentru discutii, schimb de idei la nivelul Industriei Serviciilor de Securitate Private;

Website: www.patrosec.ro

A.S.R.O. (ASOCIATIA DE STANDARDIZARE DIN ROMANIA)Prin hotararea CD/ASRO nr.420/09.12.2003, ARTS a devenit membru al ASRO.
Din luna aprilie 2011, A.R.T.S. a preluat secretariatul CT 27 ASRO.

Obiective:
- participarea la activitatea de standardizare nationala,europeana si international
- furnizare standard
- informari in domeniul standardizarii
- instruire si consultant
- acordarea dreptului de utilizare a marcilor de conformitate la cerere
- publicarea de articole pe baza de reciprocitate
- promovarea utilizarii si aplicarii standardelor nationale
- organizarea de seminarii, workshop-uri si conferinte
- accesarea in colaborare a unor programe de finantare

Website: www.asro.ro

I.G.P.R.-I.C.P.C. (INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE prin INSTITUTUL PENTRU CERCETAREA SI PREVENIREA CRIMINALITATII)Obiective:
Consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de proiecte parteneriale,campanii si activitati in domeniul prevenirii criminalitatii,in general si al prevenirii infractiunilor contra patrimoniului, in special.

Website: www.politiaromana.ro

I.G.P.R. (INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE)Obiective:
- promovarea extinderea dialogului social intre autoritatile statului competente in domeniul pazei, protectiei si securitatii bunurilor, valorilor si persoanelor si reprezentantii structurilor civile private care executa asemenea activitati
- actioneaza permanent pentru aplicarea actelor normative care reglementeaza paza si protectia obiectivelor
- se consulta reciproc in vederea imbunatatirii legislatiei in domeniu
- sprijina cu specialisti pregatirea profesionala a celor care activeaza in acest domeniu
- organizeaza actiuni comune,seminarii,simpozioane,conferinte de presa

Website: www.politiaromana.ro

I.G.S.U. (INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA)Obiective:
- consultari periodice privind rezolvarea aspectelor metodologice legate de aplicarea HG 622/2004 si HG 891/2004
- informarea reciproca privind produsele suspectate de neconformitate,introduse pe piata
- organizeaza in comun simpozioane,sesiuni de comunicari,mese rotunde,consfatuiri tematice si alte actiuni de interes comun

Website: www.igsu.ro

S.I.E.A.R. (SOCIETATEA DE INSTALATII ELECTRICE SI AUTOMATIZARI DIN ROMANIA)Obiective:
- organizarea in comun de conferinte periodice avand ca tema tehnica de securitate,instalatiile electrice si automatizarile

Website: www.siear.roTOP

  CAUTARE

Categorie
  LOGARE MEMBRI
Username

Parola

DEVENITI MEMBRU ARTS !

 

 www.arts.org.ro
Copyright © 2003 - 2017 A.R.T.S. - Toate drepturile rezervate.
powered by PROMPT SYSTEMS