Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATORI

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENERI MEDIA

DESPRE EVENIMENT

Cerinţa de securitate la incendiu precum şi cea de securitate la efracţie apare tot mai mult în preocuparea fiecărui cetăţean. Incidente tragice precum cele de la cluburile Colectiv şi Bamboo au făcut ca întreaga societate să conştientizeze pericolul la care putem fi supuşi în orice moment, în calitate de întreprinzători sau consumatori.

La rândul său, administraţia publică, face eforturi să îmbunătăţească reglementările din aceste domenii şi să elimine deficienţele constatate. În acest sens, luna iunie 2017 reprezintă un termen limită de conformare la cerinţele legale, atât pentru securitatea la incendiu, cât şi pentru securitatea la efracţie.

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (A.R.T.S.) şi Media Makers organizează cea de a doua ediţie a Conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi riscul de securitate la efracţie, cu titlul ''ANALIZA DE RISC, FUNDAMENT AL PROTECŢIEI ÎMPOTRIVA INCENDIULUI ŞI EFRACŢIEI''.

Organizată sub forma a două mese rotunde, conferinţa va aduce în discuţie teme de strictă actualitate, de larg interes atât pentru specialişti cât şi pentru publicul larg, participanţilor din partea autorităţilor, a specialiştilor, a principalelor categorii de beneficiari ai mecanismelor de securitate şi protecţie, a publicului.