Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


In data de 21.06.2017 a avut loc simpozionul “Solutii de automatizare utilizind tehnologii Saia Burgess Control-Elvetia" (membra a grupului Honeywell).

Din partea ARTS, domnul Cristian Soricut a transmis un mesaj de prietenie si dorinta de colaborare cu domeniul automatizarilor tinind seama ca in conformitate cu standardele in vigoare, ARTS poate oferi date si comenzi din sistemele de securitate dar nu nu si invers (sistemele de automatizare nefiind certificate conform standardelor armonizate).

La simpozion au mai participat reprezentani ai ASTAL Technologies, Honeywell, Set Alarm.

Interview with Wolfgang Marzin for a&s Adria

Mr Marzin, could you please introduce yourself to our readers?
My name is Wolfgang Marzin and I have been President and Chief Executive Officer (CEO) of Messe Frankfurt since 2010. I have worked in the fair and exhibition business for over 25 years, gathering experience at German exhibition centres in Munich and Leipzig, as well as in the USA at Messe Düsseldorf North America.

A big thing for Adriatic region security market happened last month – Adria Security Summit signed an agreement with Messe Frankfurt. It will from now on be powered by Intersec, one of the most visited security exhibitions in the world. Why did you choose Adria Security Summit to be a part of your security events portfolio?
I am really pleased about the agreement with the organisers of Adria Security Summit, Global Security d.o.o., and am looking forward to our collaboration with great confidence. We are now the partner of a high-grade and well established event, which was, of course, very important for us.

PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE
SECURITATEA FIZICĂ ȘI SECURITATEA LA INCENDIU ÎN VIAȚA SOCIETĂȚII
SECURITATEA ASTĂZI

A.R.T.S. a incheiat in cursul zilei 18 iunie 2014 un Protocol de Colaborare cu ASOCIATIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR SI PROMOVAREA PROGRAMELOR SI STRATEGIILOR DIN ROMANIA – InfoCons, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a consumatorilor.

ASOCIATIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR SI PROMOVAREA PROGRAMELOR SI STRATEGIILOR DIN ROMANIA – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania.

CRITERIULUI PREŢULUI MINIM versus CALITATE ÎN SERVICIILE DE SECURITATE,

un subiect extrem de sensibil în actualul context economic, în care - trebuie să recunoaştem - preţul a devenit elementul decisiv care influenţează achiziţiile şi de multe ori, eclipsează celelalte argumente precum calitatea, pregătirea profesională sau diversitatea soluţiilor propuse. Preţul reprezintă un pol de atracţie către care converg toate forţele pieţei – un mic nord al busolei economice, dupa cum afirma Michel Didier. În schimb, calitatea unui produs sau a unui serviciu este un concept pentru a cărui evaluare completă avem nevoie de părerea obiectivă şi fireşte, de prezenţa dumneavoastră la acest eveniment.

SECURITATEA PRIVATĂ ÎN VIAŢA SOCIETĂŢII - REGLEMENTĂRI ŞI INFLUENŢE

Editie aniversara cu prilejul implinii a 10 ani de existenta pe piata de securitate din Romania a ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE - Promotor al reglementarii pietei de securitate din Romania.

PIATA EUROPEANA DE TEHNICA DE SECURITATE – AMENINTARE SAU OPORTUNITATE?

Evenimentul, organizat de A.R.T.S. si de EURALARM, face parte dintr-un program de conferinte tematice pe axa Bucuresti- Sofia, ce au ca scop punerea in discutie a Directivei europene a Serviciilor, precum si transpunerea acesteia in legislatiile nationale ale tarilor membre. Aceasta editie a avut ca tema principala “Piata europeana de tehnica de securitate – Amenintare sau oportunitate” ?

PIAŢA SERVICIILOR ŞI A TEHNICII DE SECURITATE - EVOLUŢII ŞI TENDINŢE PE PLAN NAŢIONAL ŞI EUROPEAN
ROLUL TEHNOLOGIILOR SI SERVICIILOR DE SECURITATE IN PROTECTIA PERSOANELOR SI A VALORILOR

Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor presei, cat si partenerilor si promoveaza un mesaj puternic despre necesitatea elementelor de securitate in viata de zi cu zi a fiecarui cetatean si a comunitatii in general.

SIGURANTA SI SECURITATEA CETATEANULUI SI A COMUNITATII. APORTUL TEHNICII DE SECURITATE

Miercuri, 3 iunie 2009, are avut loc Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, organizata de A.R.T.S. in parteneriat cu Fundatia Eurisc si a carei tematica abordeaza Siguranta si securitatea cetateanului si a comunitatii. Aportul tehnicii de securitate. Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor presei, cat si partenerilor si a promovat un mesaj puternic despre necesitatea elementelor de securitate in viata de zi cu zi a fiecarui cetatean.