Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE anunţă lansarea noului site www.romaniansecurityfair.eu, un site modern, accesibil și prietenos, unde veți regasi ceea ce vă interesează despre Expoziția Internațională dedicată sistemelor și serviciilor de securitate, ROMANIAN SECURITY FAIR.

Vă invităm să faceți o incursiune pe adresa: www.romaniansecurityfair.eu și vă așteptăm în Pavilionul Central Romexpo în zilele de 20-21-22 Octombire la ROMANIAN SECURITY FAIR 2016, eveniment organizat de ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE în parteneriat cu ROMEXPO S.A.

 

 

CD al ARTS a identificat nevoia infiintarii corpului de experti ca reactie la lipsa unor factori responsabili si calificati care sa vina in sprijinul clientilor interesati sa verifice calitatea si conformitatea proiectelor implementate. Un alt aspect il comporta situatiile de arbitraj tehnic intre prestatorii de servicii sau atunci cand se solicita un punct de vedere de terta parte. Consideram ca ARTS a capatat suficienta notorietate ca sa poata fi considerata credibila, impartiala si competenta in domeniul tehnicii de securitate si punerea la dispozitia partilor interesate a unui astfel de corp de experti ar putea veni in sprijinul consumatorilor de securitate. Calitatea de expert ARTS va fi recunoscuta de asociatia noastra si de ceilalti jucatori din piata pentru care ARTS reprezinta garantia profesionalismului si a corectitudinii si nu va fi confundata cu aceea de expert tehnic judiciar sau expert tehnic MLPAT.