Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Eveniment destinat absolvenților, studenților facultăților de IT sau pur și simplu tinerilor pasionați de IT.

Chiar așa: ai talent? Dacă da (și indiferent de domeniu cu condiția să îți placă tehnologia) vino la noi în tabăra noastră tradițională de la Bușteni unde toate se îmbină: tehnologie, networking, cunoaștere de sine, oportunități de carieră și de recrutare, învățare altfel (IT will be fun!).

 iTalent? IT will be fun! (ITWorks!) – Tabăra de IT și dezvoltare personală
ediția a IX-a
21 -25 septembrie 2016, Bușteni

Eveniment destinat absolvenților, studenților facultăților de IT sau pur și simplu tinerilor pasionați de IT.
Chiar așa: ai talent? Dacă da (și indiferent de domeniu cu condiția să îți placă tehnologia) vino la noi în tabăra noastră tradițională de la Bușteni unde toate se îmbină: tehnologie, networking, cunoaștere de sine, oportunități de carieră și de recrutare, învățare altfel (IT will be fun!).

  • Vrei să știi rețeta în a deveni un lider de succes?
  • Dar un bun vânzător? Cum să vinzi vise și nu produse?
  • Îți place ceea ce faci? Ți-ai ales bine cariera?
  • Cum te vezi peste 5 ani?
  • Dar peste 10?

Cam multe întrebări? Poate, dar sunt convinsă că vi le-ați pus și voi. Vă vor da răspunsuri (sau vă vor învăța cum să vă răspundeți singuri) personalități remarcabile pentru care a lucra cu oamenii face parte din misiunea și din menirea lor.

Și, vom intercala între aceste sesiuni, câteva demonstrații practice legate de tehnologii precum cloud, virtualizare, data center, cybersecurity mobilitate, big data, Internet of things (IoT). Nu vor lipsi: cursul intensiv de wordpress care să vă ajute să vă faceți singuri un site,
tutoriale despre mobile marketing, rețelele sociale și businessul, concursuri de dezvoltare de aplicații mobile și … cât mai mult FUN.


La finalul săptămânii veți ști mai multe, veți avea mai multe unelte ca să găsiți drumul optim pentru voi, veți avea prieteni noi, într-un cuvânt veți fi mai “bogați”! Și cine știe? Poate veți pleca de la Bușteni cu un job în buzunar de la una dintre companiile care vor fi prezente acolo.


Așadar, te așteptăm. Doar două condiții simple trebuie să îndeplinești: să ai peste 18 ani (adică să fii major și deci să ști ce vrei) și să fii student/absolvent al unei universități cu profil de IT sau pur și simplu pasionat de IT.

Dacă ar fi să vorbim în hashtag-uri pentru Tabăra IT Will be FUN acestea ar putea fi: #FunInTabara, #ITisFUN, #SuntunLider, #Vise, #Prieteni, #Suntsuspeval.

Înscrie-te și toate acestea și multe altele îți vor fi la îndemână.
Contactează-ne cumva: pe siteul www.tabaradeit.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/TabaradeToamna/, pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în fine pe ce vrei tu! Și noi îți răspundem și mai ales te așteptăm.


Echipa Tabaradeit

Înscrie-te acum în Tabăra de Toamnă – IT will be fun! Iată 7 motive (cel puțin) pentru care ar fi păcat să o ratezi:

  • Vei afla cum se utilizează cele mai noi tehnologii și aplicațiile lor!
  • Vei fi un mic cercetător, descoperind Bușteniul la pas, în teren cu ajutorul dronelor, și il vei transpune într-o stațiune virtuală.
  • Vei invăța ce este realitatea augmentată și îți vei crea propriile aplicații reale!
  • Vei cunoaște reprezentanți ai unor importante companii de IT și, cine știe, poate CV-ul tău va fi acceptat!
  • Vei afla totul despre relațiile interpersonale în era tehnologică în care ne aflăm.
  • Vei imbina cunoașterea cu recreerea și aventura într-o locație minunată!
  • Vei incheia vacanța de vară într-un mod unic ce îți va deschide în mod cert noi perspective în viață!