Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Inscrierile pentru CORPUL DE EXPERTI ARTS continua. Expediati CV-ul si documentele scanate pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Aceia dintre dumneavoastra care intrunesc cerintele specificate in ANEXA 1 - Grila de verificare, vor fi invitati la interviu la sediul A.R.T.S., la o data comunicata ulterior primirii documentelor. Comisia de evaluare este formata din membrii CD ai A.R.T.S.

Scopul acestui CORP DE EXPERTI este acela de a oferi servicii de arbitraj, expertiza tehnica si verificarea conformitatii la cererea tertilor sau a firmelor membre ARTS aflate in litigii. Aceste servicii, nu se vor suprapune si nu vor concura serviciile oferite de firme cum ar fi proiectare, consultanta, analiza de risc etc.. CORPUL DE EXPERTI va functiona numai sub egida A.R.T.S., pentru inceput in cele cinci zone de expertiza enumerate in ANEXA 1 - Grila de verificare.