Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

CEEER 2012
A V-a editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania


11-12 septembrie 2012
Bucureşti , Palatul Parlamentului Sala Nicolae Balcescu

Marti si miercuri, 11-12 septembrie 2012 s-a desfasurat in Bucuresti, Palatul Parlamentului Sala Nicolae Balcescu, cea de a V-a editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania – CEEER 2012. Generat din nevoia de a extinde aria tematica si de a aborda mai amplu subiectele propuse, implicand un numar cat mai mare de specialisti din domeniu, din Romania si de peste hotare, CEEER 2012 si-a propus sa devina un eveniment anual de anvergura in domeniul energetic romanesc. Anul acesta, CEEER s-a desfasurat in paralel cu cea mai mare expozitie de echipamente electrice si automatizari - IEAS (International Equipment & Automation Show).
Subiectele acestei editii CEEER au abordat:

  • Sistemul energetic national - integrarea energiei regenerabile, eoliene si fotovoltaice in sistemul energetic national, stadiul actual al energiei regenerabile, exportul de energie, probleme de mediu ale energiei romanesti: perspective si solutii
  • Eficienta energetica - productie, transport, distributie si consumator, echipamente si masini moderne pentru cladiri eficiente energetice (cladiri verzi), echipamente si masini electrice pentru orasele viitorului
  • Smart grid - productie descentralizata, smart house, smart meter
  • Siguranta instalatiilor si echipamentelor - alimentarea neintrerupta cu energie electrica in caz de avarie, protectia la foc si riscul instalatiilor electrice, mentenanta instalatiilor si echipamentelor electrice.

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate a participat in calitate de partener si a fost reprezentata de domnul Cristian Soricut – membru in Consiliul Director al A.R.T.S.. Domnia sa a prezentat materialul cu tematica Sistemele de Securitate – Automatizari pentru Protectia Vietii.