Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


În deschiderea conferinţei au a vorbit reprezentanţii membrilor fondatori ai Federaţiei Serviciilor de Securitate – FSS, domnii Liviu Mateescu - Preşedinte ARTS, Ion Popescu – Preşedinte onorific PATROSEC, Gabriel Badea – Preşedinte ARIS şi ca invitat de onoare, domnul Liviu Mureşan - Fundaţia Eurisc. Domniile lor au primit câte o plachetă cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă a FSS.

Conferinţa a fost structurată pe 7 paneluri şi printre invitaţi s-au numărat domnii Martin Harvey – Preşedinte Euralarm şi Eduardo Cobas – Director al Consiliului Director CoESS. Cel de-al patrulea panel al conferinţei intitulat Inteligenţa artificială. Calea inevitabilă spre viitor?, a fost moderat de domnul Niculae Ungar – membru al CD al ARTS, care i-a avut ca invitaţi pe doamna Borislava Kenarova – Milestone, domnul Romeo Marian Pintea – Dahua, domnul Dragoş Enea – Optex, domnul Alexandru Mateiciuc – Schrack Seconet, domnul Radu Ghidiceanu – Prompt Systems.

Conferinţa a fost urmată de Gala decernării premiilor OSPA, ajunsă la cea de a IV-a ediţie. Câștigătorii au fost premiaţi de către un juriu format din distinse personalități ale industriei securității private, care au evaluat concurenţii folosind aceleași criterii aplicate în întreaga lume. Fiecare câștigător a demonstrat că a performat la un nivel excepțional în cadrul sectorului său de activitate în domeniul securităţii private.

Sectorul de securitate a stat prea mult timp în umbră. Dar domeniul de securitate românesc a arătat că acest lucru nu mai poate fi posibil; există persoane, echipe, inițiative și companii recunoscute ca fiind potenţiali candidați pentru un trofeu OSPA. Cei mai buni merită acest premiu, atât la nivel mondial, dar în special în România, a declarat domnul profesor Martin Gill, fondatorul premiilor OSPA.

Printre laureaţi, s-a numărat domnul Silviu Clep – Director General Comandor, Timişoara, premiat cu Trofeul OSPA pentru întreaga carieră dedicată securităţii, categorie sponsorizată de Milestone.

Ziua securităţii private şi Gala decernării premiile OSPA România sunt organizate de Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, iar România se află într-o companie selectă alături de Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite, Australia și, în curând, Benelux. ARTS este unul dintre cei trei membri fondatori ai FSS.