Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


În data de 29 aprilie 2020, la București va avea loc conferința internațională de experți VdS privind sistemele de protecție împotriva incendiilor. Evenimentul este organizat de VdS Schadenverhütung GmbH în cooperare cu ROFMA - Asociaţia Română de Facility Management - şi cu suportul ARTS - Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate. Pe parcursul conferinței se va vorbi în Limba Româna și în Limba Engleza. În plus, la locul de desfășurare a conferinței va fi organizată și o expoziție. În seara zilei de 28 aprilie, va avea loc o întâlnire (get-together), participanții având posibilitatea de a vizita expoziția.
Experți internaționali din cadrul branșei și al unor organizații de protecție împotriva incendiilor vor prezenta informații actuale pe următoarele teme:

  • Sisteme automate de protecție împotriva incendiilor din perspectiva echipelor de pompieri;
  • Sisteme de aspersoare: noi evoluții în liniile directoare VdS CEA 4001 pentru proiectare și instalare;
  • Incendiu major și reconstrucția unui gater de dimensiuni medii;
  • Disponibilitatea operațională a sistemelor de stingere cu apă;
  • Sisteme automate de stingere cu apă din perspectiva instalatorilor;
  • Planificarea și instalarea sistemelor de stingere cu apă sub formă de ceață;
  • Protecția cu apă sub formă de ceață a unui sistem de transport în comun subteran.

Expo-conferinţa VdS este un forum de informaţii pentru proiectanţi, instalatori şi utilizatori ai sistemelor de stingere şi detectare a incendiilor şi a sistemelor de alarmă în caz de incendiu, dar şi pentru inginerii din domeniul pirotehnicii şi pentru personalul serviciului de pompieri, care activează în domeniul industrial, în companii de administrare, de furnizare de servicii, pentru agenţii de prevenire a pierderilor din industria asigurărilor, brigăzile de pompieri şi autorităţi, pentru companiile furnizoare de servicii din sectorul de gestionare a instalaţiilor, precum şi pentru oricine se ocupă de probleme de protecţie împotriva incendiilor.

Mai multe informații pot fi găsite în prospectul de mai jos sau pe site-ul nostru web www.vds.de/firero.


Despre VdS Schadenverhütung GmbH

VdS Schadenverhütung este o companie a Asociației Germane de Asigurări (GDV), care testează și certifică furnizorii de produse și servicii de pe piața de securitate. În activitățile sale, VdS pune accentul pe protecția împotriva incendiilor, spargerilor și furturilor. Mai mult decât atât, editura proprie a VdS publică ghiduri cuprinzătoare. În plus, VdS oferă servicii de educație și instruire. VdS este un jalon de excelență în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea.


Despre ROFMA

ROFMA – Asociaţia Română de Facility Management este o entitate non-profit înfiinţată în anul 2009. Constituită ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ. ROFMA defineste standardele si normele in domeniul Facility Management din Romania, constituie o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata valoroasa intre comunitatea specialistilor si autoritatile locale si nationale. ROFMA este afiliata la reteaua europeana EuroFM. ROFMA stabileste si dezvolta relatii de colaborare cu organizatii similare regionale si internationale. In octombrie 2009, a devenit membra a EuroFM, o retea de peste 80 de organizatii cu focus pe Facility Management in mai mult de 15 tari europene, reprezentand asociatii (nationale) profesionale, institutii de educatie si cercetare si organizatii corporatiste. Membru activ, ROFMA se integreaza in reteaua europeana si se alatura misiunii EuroFM de progres a cunostintelor in FM in Europa si a aplicatiilor sale in practica, educatie si cercetare.


Despre ARTS

ARTS – Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non profit care promovează şi protejează interesele membrilor săi, asigurând reprezentarea lor în raporturile cu autorităţile publice, cu alte asociaţii, cu diverse instituţii şi organisme naţionale şi internaţionale. Fondată în anul 2003, A.R.T.S. reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România şi persoane fizice simpatizante din industria de securitate evaluată la cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din Romania. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziție internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!