Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0740 100 043
Tel: +4 0726 671 612
Tel: +4 0740 100 056
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE WORKPLACE ȘI FACILITY MANAGEMENT (ROFMA)

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE WORKPLACE ȘI FACILITY MANAGEMENT - ROFMA este o asociație non-profit, înființată în anul 2009 cu scopul de a susține, dezvolta și promova serviciile de Property & Facility Management în România. ROFMA definește standardele și normele în domeniul Facility Management din România, constituie o platformă de comunicare de specialitate pentru membrii săi și o interfață valoroasă între comunitatea de Facility Management și autoritățile locale și naționale.

  • În cadrul parteneriatului cele două asociaţii convin pentru desfăşurarea de programe comune, susţinerea campaniilor de educare a clienţilor, creşterea calităţii nivelului profesional al membrilor, organizarea de evenimente de interes comun.
www.rofma.ro