Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Strategii și tehnologii pentru un mediu sigur acasă

Siguranța și securitatea casei cuiva sunt esențiale în menținerea unui stil de viață sănătos și pașnic. Această carte albă își propune să exploreze diverse strategii și tehnologii care pot fi implementate pentru a spori siguranța vieții domestice. Prin identificarea riscurilor potențiale și propunând soluții eficiente, această lucrare oferă informații valoroase pentru proprietarii de case, profesioniștii în securitate, factorii de decizie și guvernele UE pentru a crea un mediu de viață mai sigur.

 

 

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate a organizat în 14 martie 2024 la Hotel Magnus din Galați Întâlnirea Regională a societaților din domeniul securității private din județele Brăila, Galați, Tulcea, Vaslui, Vrancea. Agenda evenimentului a inclus prezentări ale vicepreședinților ARTS, Domnii Alexandru Mateiciuc și Niculae Ungar precum și discuții între reprezentanții companiilor din domeniul securității private cu reprezentanții IGPR și IGSU; discuții moderate de inițiatorul întâlnirii, Domnul Adrian Gheorghiu. Mulțumim celor 44 de invitați prezenți, reprezentând 30 de firme.
ARTS dorește să multiplice inițiativa de succes a firmei Helios Security, reprezentată prin Domnul Adrian Gheorghiu, sens în care așteptăm propuneri ale altor membri ai ARTS pentru organizarea unor întâlniri regionale.

 

 

 

        

 

 

ARTS și UNSAR, în parteneriat cu Poliția Română, continuă implementarea campaniei #sigurAcasă, printr-o componentă online, derulată sub sloganul #ShareInSiguranță.

Fiți atenți la ce informații împărtășiți pe paginile de Social Media!

Acesta este mesajul campaniei #sigurACASĂ #ShareÎnSiguranță din acest an, desfășurată alături de ARTS, în parteneriat cu Poliția Română. O campanie ce vorbește nu doar despre a împărtăși bucuriile vieții cu ceilalți, ci și despre a ne asigura că informațiile noastre nu cad pe mâna celor care ar putea să ne răpească din aceste bucurii.

Statisticile spun că, procentual, România are cei mai multi proprietari de locuințe din Europa, însă există și un revers al medaliei: prea puține dintre aceste locuințe sunt asigurate. Cu toate că majoritatea proprietarilor consideră protecția împotriva furturilor ca fiind esențială, datele ne arată că nu suntem încă suficient de bine pregătiți.
Viața din online și legătura cu locuința noastră

O fotografie cu noul televizor, o postare din vacanță – ne place să împărtășim micile bucurii cu ceilalți. Dar, ATENȚIE! Informațiile pe care le postăm online pot apărea ca o invitație deschisă pentru cei care nu au cele mai bune intenții. De aceea, campania #sigurACASĂ vine cu un mesaj clar: Gândiți-vă de două ori înainte de a posta și protejați-vă informațiile personale!
Un pas concret? Protejează-ți casa!

Nu e vorba doar de „like-uri” și „share-uri”. E vorba și de sisteme de alarmă, uși mai rezistente și chiar de încheierea unei polițe de asigurări facultative. Aceasta ne poate oferi un sprijin financiar nu numai dacă suntem victimele furtului din locuință, ci și în alte cazuri – incendii, explozii, cutremure sau catastrofe naturale. Dacă ne gândim la casa noastră ca la o investiție (una dintre cele mai mari pe care le facem), atunci trebuie să ne gândim și la protejarea ei.

Siguranța noastră începe cu noi înșine. De aceea, e important să fim atenți nu numai la ce postăm online, dar și cum investim în protecția căminului nostru. Pentru că, în final, acasă e locul unde ne simțim cel mai în siguranță alături de cei dragi!

Află mai multe aici:

  Descarcă broșura  

 

 

În perioada 25-26 octombrie s-a desfășurat Adria Security Summit 2023.
Summit-ul a oferit o serie de evenimente din domeniile soluțiilor inteligente, tehnologiilor conexe securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC.
Evenimentul a găzduit peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de țări, printre care și membri ARTS: Azitrend Distribution, Magus Protect Technologies.

       

 

Judecătoria Sectorului 3, București, a admis în data de 18.10.2023, cererea de fuziune prin absorbție a Asociației pentru Securitate la Incendiu - ASI de către Asociația Română pentru Tehnică de Securitate – ARTS.

ARTS își extinde astfel numărul de membri și cunoștintele specifice pe care aceștia le aduc în zona securității la incendiu.