Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE

 

ORGANIZATOR

 
 

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a IX-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE

În cadrul conferinţei ne dorim să aducem în atenția dumneavoastră piața regională de securitate dar și soluții românești de securitate premiate peste hotare. Evenimentul este organizat sub formă de paneluri, fiecare panel abordând câte un aspect derivat din tematica generală. Suntem încrezători că se va realiza o coeziune eficientă în cadrul fiecărui panel şi un schimb de idei interactiv între invitaţi şi participanţii la conferinţă.

Panelurile conferinței sunt:
1. Securitatea sistemelor cyber-fizice, provocarea anilor viitori pentru domeniul securităţii private
2. Sistemele antiincendiu moderne – rol în securitatea socială

Printre interlocutorii invitaţi în paneluri se numără reprezentanţi ai autorităţilor, reprezentanţi ai asociațiilor profesionale partenere și reprezentanţi din mediul privat, membri A.R.T.S.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 26 mai 2017, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01

 
***

Vă mulţumim pentru participarea la cea de a IX-a Ediţie a Conferinţei Naţionale a A.R.T.S. din 8 iunie 2017, eveniment ce a înregistrat un mare interes din partea dumneavoastră, reflectat atât în numărul cât şi în domeniul variat de activitate al invitaților.

Conferinţa Naţională a A.R.T.S. s-a bucurat de prezenţa a peste 130 de invitaţi din rândul companiilor ce activeaza in industria de Securitate din România, asociaţiilor profesionale naționale și internaționale, societăţilor bancare, instituțiilor de învățământ și companiilor membre A.R.T.S..