Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

CRITERIULUI PREŢULUI MINIM versus CALITATE ÎN SERVICIILE DE SECURITATE,

un subiect extrem de sensibil în actualul context economic, în care - trebuie să recunoaştem - preţul a devenit elementul decisiv care influenţează achiziţiile şi de multe ori, eclipsează celelalte argumente precum calitatea, pregătirea profesională sau diversitatea soluţiilor propuse. Preţul reprezintă un pol de atracţie către care converg toate forţele pieţei – un mic nord al busolei economice, dupa cum afirma Michel Didier. În schimb, calitatea unui produs sau a unui serviciu este un concept pentru a cărui evaluare completă avem nevoie de părerea obiectivă şi fireşte, de prezenţa dumneavoastră la acest eveniment.

 

ORGANIZATOR

 
 

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

CRITERIULUI PREŢULUI MINIM versus CALITATE ÎN SERVICIILE DE SECURITATE,

Cum este definit astăzi raportul calitate-preţ; cum funcţionează criteriul actual de selecţie şi câştig al unei licitaţii publice; ce rol joacă aplicarea normelor şi standardelor în generarea produselor şi serviciilor de calitate; cât de interesaţi sunt asiguratorii de piaţa de securitate şi în final, banii cheltuiţi pe calitate sunt sau nu bani economisiţi? La toate aceste întrebări, vă invităm să găsim răspunsurile şi soluţiile împreună,

Miercuri, 4 iunie 2014

Hotel Athenee Palace Hilton, Bucureşti

Sala Diplomaţilor

ora 09:00

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 25 mai 2014, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01