Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ROLUL TEHNOLOGIILOR SI SERVICIILOR DE SECURITATE IN PROTECTIA PERSOANELOR SI A VALORILOR

Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor presei, cat si partenerilor si promoveaza un mesaj puternic despre necesitatea elementelor de securitate in viata de zi cu zi a fiecarui cetatean si a comunitatii in general.

 

ORGANIZATOR

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a II-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

ROLUL TEHNOLOGIILOR SI SERVICIILOR DE SECURITATE IN PROTECTIA PERSOANELOR SI A VALORILOR

Securitatea este esentiala individului si comunitatii din care face parte. Cu sau fara motivatia oficiala a infractionalitatii sau a catastrofelor, tehnica de securitate tot mai accesibila si mai performanta le permite institutiilor publice, companiilor si simplului cetatean sa-si transforme spatiul profesional sau privat intr-o Masada impenetrabila. Practic, orice domeniu al vietii individuale si sociale are nevoie de securitate.

Tematica conferintei Rolul tehnologiilor si serviciilor de securitate in protectia persoanelor si a valorilor vizeaza viata si activitatea din orase si se incadreaza intr-un dialog initiat intre sectorul public si cel privat, intre administratia centrala, administratia locala, furnizori de securitate si bugetari, comercianti si cetateni.

Despre necesitatea sigurantei si protectiei cetateanului din Romania, datele vorbesc de la sine. Conform statisticilor, furturile sunt principalele infractiuni cu care se confrunta politistii bucuresteni. Incendiile sunt o alta problema grava la nivelul intregii tari. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, numarul pagubelor umane si materiale in urma incendiilor produse a crescut alarmant.

Securitatea cetateanului, a spatiului sau personal si a valorilor comunitatii este, prin urmare, o problema stringenta ce are obligatoriu in ecuatie tehnicile de securitate.

Prin organizarea acestui eveniment, A.R.T.S. doreste sa devina un partener de dialog al autoritatilor publice, sustinand si promovand propuneri de imbunatatire a legislatiei in domeniul sistemelor de siguranta si securitate.

Miercuri, 2 iunie 2010

Hotel Crowne Plaza, Bucureşti

Crowne Ballroom

ora 08:30

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 24 mai 2010, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01