Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

SIGURANTA SI SECURITATEA CETATEANULUI SI A COMUNITATII. APORTUL TEHNICII DE SECURITATE

Miercuri, 3 iunie 2009, are avut loc Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, organizata de A.R.T.S. in parteneriat cu Fundatia Eurisc si a carei tematica abordeaza Siguranta si securitatea cetateanului si a comunitatii. Aportul tehnicii de securitate. Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor presei, cat si partenerilor si a promovat un mesaj puternic despre necesitatea elementelor de securitate in viata de zi cu zi a fiecarui cetatean.

 

ORGANIZATOR

PARTENER

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.)in parteneriat cu Fundatia EURISC, organizează prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Asociaţiei, a cărei tematică abordează

SIGURANTA SI SECURITATEA CETATEANULUI SI A COMUNITATII. APORTUL TEHNICII DE SECURITATE

Structurata pe doua sesiuni, Conferinta Nationala a A.R.T.S. se va desfasura in plen si pe doua sectiuni de lucru, in care vor fi promovate pe de o parte noile abordari in securitatea urbana si infrastructura critica, pe de alta parte solutii tehnologice pentru securitatea cetateanului si a comunitatii. Practic, orice domeniu al vietii individuale si sociale are nevoie de securitate.

De curind, A.R.T.S. este membru cu drepturi depline a organizatiei europene a producatorilor, integratorilor si furnizorilor de servicii in domeniul sistemelor de securitate – EURALARM. Cu acest prilej, Domnul Dirk Gesenhues va expune o prezentare a EURALARM, a structurii si obiectivelor sale, motivind apartenenta la aceasta organizatie europeana si subliniind unul din obiectivele sale principale, acela de a promova o singura marca europeana de calitate – CERTALARM - pentru produse si sisteme de securitate in si in afara Europei.

Miercuri, 3 iunie 2009

Hotel Crowne Plaza, Bucureşti

Crowne Ballroom

ora 08:30

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 22 mai 2009, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01