Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Stimați membri ai A.R.T.S.,

Vă informăm că, raportat la noul statut al A.R.T.S., respectiv acela de asociație de utilitate publică, în scopul obținerii unei informări complete în ceea ce privește valorificarea drepturilor conferite de lege, precum și referitoare la obligațiile impuse de acest statut, începând cu luna octombrie 2017 A.R.T.S. beneficiază de servicii legale de specialitate, constând în asistență juridică și reprezentare, la un înalt nivel din punct de vedere profesional, din partea Societatii Civile de Avocați Negoiță, Iancu și Panaitescu - NIPAA.

 

MCSI preconizează crearea unui grup inter-ministerial pentru dezvoltarea orașelor inteligente

Cea de a treia ediție a expo-conferinței Smart Cities of Romania, desfășurată sub egida Comisiei pentru învățământ, știință, tineret şi sport și a Comisiei pentru administrație publică şi organizarea teritoriului a Senatului României s-a bucurat de un succes de audiență, reunind în cele două zile de desfășurare peste 500 de participanți. În cadrul evenimentului au fost dezbătute subiecte de actualitate din domeniul problematicii Smart City și au fost prezentate modele de bune practici și exemple concrete de implementare ale soluțiilor inteligente.

 

De multe ori, un dezastru nu vine singur! Ești pregătit?

În România, au loc, în fiecare zi, 69 de furturi din locuințe. În plus, în medie, 18 case sunt mistuite, zilnic, de incendii, iar alte 12 locuințe sunt afectate, zilnic, de inundații. De asemenea, la fiecare două zile, are loc un cutremur. Acestea sunt doar câteva dintre riscurile care afectează locuințele românilor.

 

Smart Cities of Romania 2017 aduce la discuţii 37 de personalităţi publice

Ediţia 2017 a expo-conferinţei Smart Cities of România, care concentrează cea mai mare comunitate smart city din România, aduce la prezidiu nu mai puţin de 37 invitaţi din domenii precum administraţie publică locală şi centrală, asociaţii profesionale, consultanță, IT&C etc.. De asemenea, la discuţii vor participa membrii celor mai importante asociaţii profesionale din administraţia publică: Asociatia Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, precum şi reprezentanţi ai Senatului României, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Ministerului Cercetării şi Inovării, Politehnicii Bucureşti etc..

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016, cea de a patra ediţie a celui mai important eveniment al industriei de securitate din România, organizat de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), a adunat de-a lungul celor trei zile de desfăşurare peste 3000 de vizitatori.

Evenimentul a reunit în cei 2.500 metri pătraţi de spaţiu expoziţional...

...

Prima editie a Galei de decernare a Trofeelor OSPA pentru Excelenta Pofesionala in Securitatea Privata va avea loc pe 11 noiembrie 2016 la Bucuresti, Hotel JW Marriott Grand Hotel, in cadrul manifestarii „Ziua Securitatii Private” in Romania, organizata de catre Federatia Serviciilor de Securitate (FSS). Romania este cea de-a sasea tara intrata in circutul OSPA dupa ce, pana in prezent, au avut loc Gale OSPA in Australia, Germania si Norvegia. Din circuitul OSPA mai fac parte Marea Britanie, Nigeria, Polonia si Statele Unite.

 

Expo-Conferinta SMART CITIES OF ROMANIA, gazduita de Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti in zilele de 21 si 22 octombrie 2015, a inregistrat o audienta de peste 300 de participanti si a reunit reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale si ai organizatiilor cu un rol activ in reglementarea domeniilor conexe conceptului, dar si ai mediului privat si universitar. Conferinta a fost structurata pe opt sesiuni tematice care au abordat conceptul de “smart and safe city”, “smart and integrated transport”, “smart energy”, “intelligent emergency management”, “smart security”, “smart environment”, politici europene si nationale si instrumente financiare.

Comunicatul de presa al EURALARM lansat dupa participarea domnului presedinte Enzo Peduzzi la sectiunea Politici nationale si europene a Expo-Conferintei SMART CITIES OF ROMANIA 2015 desfasurata in zilele de 21-22 octombrie 2015 la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Euralarm presents Smart Cities vision and PEARS project during conference on Smart Cities

Bucharest, October 2015 – Euralarm presented her vision on Smart Cities during a conference on this topic in Bucharest, Romania. Enzo Peduzzi, President of Euralarm as well as Liviu Mateescu represented the association. During the conference Liviu Mateescu, President of ARTS, presented and debated also Euralarm’s PEARS project and its importance during natural disasters.

 

O piata de 500 milioane de euro se dezvaluie!

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitatea a organizat la sfarşitul lunii octombrie 2014, cea de a treia editie a expozitiei dedicate tehnicii şi serviciilor de Securitate – Romanian Security Fair.

La aceasta editie au participat peste 60 companii expozante din Romania, Bulgaria, Italia, Koreea si Statele Unite ale Americii, care au ocupat o suprafata de peste 2600 mp.

La deschiderea expozitiei au participat domnii: Silviu Dumitru Clep – Presedinte al ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (organizator RSF 2014), Sorin Encutescu – Secretar de Stat pe probleme de securitate, Aurel Catrinoiu – Comisar Sef I.G.P.R.-D.O.P., George Sorescu - Lt. Col. I.G.S.U si Catalin Trifu - Director General ROMEXPO.

Asigurarea securității constituie una dintre preocupările centrale ale oricărei societăți. Nu există nici un domeniu fără o componentă crucială de securitate. Un mediu sigur și liniștit reprezintă chiar baza pe care se așează orice societate stabilă. O industrie a securității competitivă care oferă soluții pentru îmbunătățirea securității, poate aduce o contribuție substanțială la reziliența societății.

Consultati raportul AICI.

PROTECŢIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE DIN SECTOARELE ENERGETIC ŞI COMUNICAŢII. DEPENDENŢE INTERSECTORIALE ENERGIE-COMUNICAŢII. INFRASTRUCTURILE CRITICE DE INFORMAŢII ÎN CONTEXTUL NOILOR ABORDĂRI PRIVIND SECURITATEA CIBERNETICĂ. COOPERAREA DINTRE SECTORUL GUVERNAMENTAL, MEDIUL DE AFACERI ŞI SOCIETATEA CIVILĂ

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Asociatia Romana pentru Promovarea Protectiei Infrastructurilor si Serviciilor Critice (ARPIC) si ASOCIATIA NATIONALA PENTRU SECURITATEA SISTEMELOR INFORMATICE (ANSSI) organizeaza in perioada 10-11 octombrie 2013 la Bucuresti, Universitatea Politehnica - Biblioteca Centrală, seminarul internaţional cu tema cu tema Protectia infrastructurilor critice din sectoarele energetic si comunicatii: cooperarea dintre sectorul guvernamental, mediul de afaceri si societatea civila. Evenimentul a fost inclus in programul European Cyber Security Month (ECSM) al ENISA (European Network and Information Security Agency) ca urmare a parteneriatului cu CERT-RO si va reuni experti romani, italieni si din Republica Moldova, din sectorul public si cel privat pentru a dezbate problemele protectiei infrastructurilor critice din sectoarele energetic si telecomunicatii, precum si interdependentele importante care se inregistreaza intre acestea.

PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE COOPERAREA DINTRE SECTORUL GUVERNAMENTAL, MEDIUL DE AFACERI SI SOCIETATEA CIVILA

CAMPANIA DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINŢE „ UN PLUS DE SIGURANŢĂ”
organizată de Poliţia Română şi Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane - Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, au demarat campania “Un plus de siguranta”, campanie de prevenire a furturilor din locuinte derulata la nivel national in perioada octombrie – decembrie 2010 si sustinuta de Evenimentul Zilei si B1TV.

MESAJUL CAMPANIEI

Preventia nu este atributul exclusiv al Politiei.
Preventia este o problematica care tine si de mediul privat specializat, dar si de educatia fiecaruia dintre noi.