Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.



În atenția membrilor ARTS

Marţi, 8 octombrie 2019, ora 09:00 va avea loc Adunarea Generală a Asociaților, găzduită în Sala Mihai Sadoveanu (E2) a Centrului Expoziţional Romexpo din Bucureşti, B-dul Mărăşti, nr. 65-67, sector 1.

La lucrările Adunării Generale a Asociaţilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi membrii cu drept de vot validaţi până la data de 4 septembrie 2019, stabilită ca dată de referinţă.

Convocarea se efectuează cu respectarea dispoziţiillor art. 21 din Statutul ARTS.

Vizita domnului Alan Brinson la Bucureşti

Bucureşti, 5 septembrie 2019

 

Cea de a treia ediție a Summit-ului Adria Security, cea mai mare expo-conferinţă a industriei de securitate din regiunea Mării Adriatice, s-a desfăşurat anul acesta la Šibenik, un oraş situat pe coasta Croaţiei, ce a marcat totodată împlinirea a 100 de ani. În cadrul parteneriatului încheiat între Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) şi Magazin a&s Adria, ARTS a fost partener de proiect şi a fost reprezentată la ediţia de anul acesta de domnul Stelian Arion, vicepreşedinte al asociaţiei.

 

Guvernul României a recunoscut Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS) drept asociație de utilitate publică, hotărârea fiind publicată deja în Monitorul Oficial Nr. 721/2017 partea I. ARTS devine astfel unul dintre cei mai credibil parteneri ai organizaţiilor publice şi private în gestionarea oricăror aspecte legate de securitatea privată şi a riscurilor aferente. Statutul reflecta atât activitatea de 14 ani derulată de ARTS cât şi importanta pieţei de securitate privată în România, care depăşeşte o valoare de 1 miliard Euro. ARTS a primit statul de asociație de utilitate publică în urma unei evaluări a activităţii şi a gradului de atingere a obiectivelor. În România, doar 140 de organizaţii au obţinut statut de utilitate publică în urma unui proces similar de evaluare.

ARTS a încheiat parteneriatul cu Universum Events pentru evenimentul Internet & Mobile World, găzduit de Romexpo în perioada 4-5 octombrie 2017.

În data de 2016.09.29 ARTS a incheiat Prototcolul de colaborare cu FACULTATEA DE INGINERIE A INSTALATIILOR din Bucuresti. Facultatea de Inginerie a Instalatiilor (F.I.I.) din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti este o facultate de stat, acreditata, cu diplome recunoscute pe plan international si cu traditie de peste 67 de ani în domeniu. Facultatea a fost clasata pe locul 2 in topul preferintelor angajatorilor. Obiectivele Protocolului vizeaza:

  • sustinerea si derularea proiectului/programului de Master: Securitate in mediul construit;
  • activitati destinate instruirii, formSrii profesionale pentru specialitati care necesita pregatire de baza la nivel de studii superioare;
  • organizarea in comun de seminarii, conferinte, work shop-uri.

CEEER 2012
A V-a editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania


11-12 septembrie 2012
Bucureşti , Palatul Parlamentului Sala Nicolae Balcescu

Marti si miercuri, 11-12 septembrie 2012 s-a desfasurat in Bucuresti, Palatul Parlamentului Sala Nicolae Balcescu, cea de a V-a editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania – CEEER 2012. Generat din nevoia de a extinde aria tematica si de a aborda mai amplu subiectele propuse, implicand un numar cat mai mare de specialisti din domeniu, din Romania si de peste hotare, CEEER 2012 si-a propus sa devina un eveniment anual de anvergura in domeniul energetic romanesc. Anul acesta, CEEER s-a desfasurat in paralel cu cea mai mare expozitie de echipamente electrice si automatizari - IEAS (International Equipment & Automation Show).
Subiectele acestei editii CEEER au abordat:

Marti, 11 septembrie 2012 s-a desfasurat la Sofia / Bulgaria, Conferinta Nationala a NAFOTS, Asociatia Nationala Bulgara de Echipamente de Securitate. Evenimentul s-a inscris intr-un program de conferinte tematice pe axa Bucuresti - Sofia, avand ca tema de abordare piata europeana de tehnica de securitate – Amenintare sau Oportunitate. La eveniment A.R.T.S. a fost reprezentata de domnul Liviu Mateescu - Vicepresedinte A.R.T.S., al carui discurs a fost urmatorul:

NATIONAL CONFERENCE OF NAFOTS, SOFIA, SEPTEMBER 2012

Începând din luna septembrie 2004, A.R.T.S. în colaborare cu Institutul Bancar Român (IBR) organizează cursuri de perfecţionare pentru ocupaţia de "Tehnician pentru sisteme de detecţie, supraveghere video şi de monitorizare control acces şi comunicaţii", cod COR 313210.
Director executiv
Horaţiu Marinescu