Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Stimați membri ai A.R.T.S.,

Vă informăm că, raportat la noul statut al A.R.T.S., respectiv acela de asociație de utilitate publică, în scopul obținerii unei informări complete în ceea ce privește valorificarea drepturilor conferite de lege, precum și referitoare la obligațiile impuse de acest statut, începând cu luna octombrie 2017 A.R.T.S. beneficiază de servicii legale de specialitate, constând în asistență juridică și reprezentare, la un înalt nivel din punct de vedere profesional, din partea Societatii Civile de Avocați Negoiță, Iancu și Panaitescu - NIPAA.

Pentru o descriere a acestei societăți de avocatură, puteți accesa site-ul www.nipaa.ro.

Având în vedere calitatea dumneavoastră de membri ai asociației noastre, în măsura în care veți apela la serviciile juridice ale S.C.A. Negoiță, Iancu și Panaitescu veți putea beneficia de servicii legale performante în baza unor onorarii preferențiale acordate de această societate.

Datele de contact ale S.C.A. Negoiță, Iancu și Panaitescu le regasiti in semnatura de mai jos:

Claudiu Iancu
Avocat Partener
S.C.A. Negoiță, Iancu și Panaitescu

  • Bucuresti, Sector 1, Str. Hatmanul Arbore Nr. 8-10, et. 3, ap. 33;

  • Mobil: (+40) 757 095 030;

  • Tel./Fax: (+40) 212 312 200;

  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă mulţumim.

*****