Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATORI

SPONSOR PRINCIPAL AL EVENIMENTULUI

SPONSORI DE PANEL

SPONSOR INTERPANELAR

PARTENERI MEDIA

DESPRE EVENIMENT

Securitatea in si post pandemie… va fi analizată miercuri 30 iunie 2021, în cadrul celei de a XIII-a ediții a Conferinței Naționale a ARTS organizata de Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate și desfășurată online prin intermediul platformei ZOOM și transmisă LiVE pe Youtube și preluată pe Facebook și Linked In.
Traversarea acestei perioade pandemice ne-a arătat că securitatea reprezintă un pilon important al societăţii contemporane, dar şi că este pentru prima dată în mai mult de un deceniu când abilitățile legate de securitate au ajuns în fruntea listei de roluri și responsabilități din cadrul companiilor. Agenda celei de a XIII-a ediții a Conferinței Naționale a ARTS va aduce în discuție atât actualitatea şi lecţiile învăţate ȋn pandemie, dar mai ales perspectivele şi măsurile de abordat pentru a construi un viitor sigur.
Urmăriți online acest eveniment pentru a afla mai multe despre:

  • Sisteme de siguranță pentru spitale și clădiri mari
  • Soluții inteligente video de tip AIoT și platforme software pentru colectarea de date
  • Supraveghere video inteligentă pentru industrie și producție: de la securitate de bază la transformare digital
  • Integrarea sistemelor de securitate
Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături,

Miercuri, 30 iunie 2021 ora 10:00,
la conferința cu tema
SECURITATEA - ÎN ȘI POST PANDEMIE....,
găzduită pe platforma ZOOM şi

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +40 726 671 612

DESCHIDEREA EVENIMENTULUI



Liviu MATEESCU
Președinte ARTS
Director General al Roel Systems (Romano Electro), una dintre primele companii de inginerie de securitate și siguranță din România, fondată în 1990, Liviu Mateescu este Președinte al Asociației Române pentru Tehnica de Securitate (ARTS), vicepreședinte al Federației serviciilor de securitate (FSS) și reprezentant al ARTS la Euralarm - Asociația producătorilor, instalatorilor și furnizorilor de servicii europeni din industria electronică de securitate. Deține un master în ingineria electrică și a obținut mai multe brevete pentru inovație în proiectare. Dedicat profesiei sale, în cei peste 30 de ani de activitate Liviu Mateescu a proiectat, executat și condus sute de proiecte de produse și sisteme de securitate de înalt nivel tehnic. Susținător al cooperării, la nivel local și internațional, facilitând schimbul de cunoștințe, promovând un mediu de calitate care facilitează inovația, Liviu Mateescu a promovat și a încheiat parteneriate cu asociatii naționale și internaționale, facilitând schimburile de experiență și diseminând informații utile între membri. Nu în ultimul rând, Liviu Mateescu este membru al consiliului de administrație al „Clusterului Smart Cities of Romania” și unul dintre inițiatorii acestei asociații care își propune să îmbunătățească calitatea vieții urbane prin digitalizare, optimizarea energiei, managementul inteligent al transportului, un mediu mai curat și securitate inteligentă.

*****


Adrian MARIN
CEO Generali România și
Președinte UNSAR
Adrian MARIN s-a alăturat echipei Generali în 1996 ca underwriter și a deținut ulterior numeroase poziții de management în interiorul companiei, de la subscriere până la daune, acumulând astfel o experiență aprofundată a proceselor-cheie ale unei companii de asigurări.
Din 2011 a preluat poziția de CEO al Generali România și datorită implicării active și îndelungate în cadrul UNSAR, din 2016 a fost ales în funcția de Președinte în cadrul Uniunii.



*****


Alexandru MATEICIUC
Vicepreședinte ARTS
Head of Representative Office ROMANIA & MOLDOVA SCHRACK SECONET AG REPREZENTANȚĂ
Sisteme de Securitate și Comunicație
SPONSORUL PRINCIPAL AL CONFERINȚEI NAȚIONALE A ARTS 2021





*****

Sisteme de siguranță pentru spitale și clădiri mari
sponsor principal



Niculae UNGAR
Vicepreședinte ARTS
MODERATOR

Domnul Niculae Ungar este Director General al companiei SAMRO TECHNOLOGIES srl, companie de consultanță tehnică și servicii de proiectare de sisteme electrice și de securitate și vicepreședinte al ARTS.
Având o experiență de peste 40 de ani din care 23 de ani în domeniul sistemelor de securitate, a conceput și participat la implementarea a peste 200 de proiecte medii și mari pentru beneficiari din domenii ca: mari retailer-eri, clădiri de birouri, industrial, bancar, militar, arene sportive, servicii de mentenanță etc..

*****


Alexandru MATEICIUC
Vicepreședinte ARTS
Head of Representative Office ROMANIA & MOLDOVA SCHRACK SECONET AG REPREZENTANȚĂ
Sisteme de Securitate și Comunicație
SPONSORUL PRINCIPAL AL CONFERINȚEI NAȚIONALE A ARTS 2021



*****


Ștefan ALECSANDRU
Managing Partner
Bauconzept Engineering
Managing Partner Bauconzept Engineering, absolvent EMBA Tiffin University, certificat PMP- PMI, experiență de 14 ani în consultanță și project management în construcția clădirilor din diverse domenii, pe parte de sisteme de instalații MEP, siguranță și securitate.

Sisteme de alarmare vocală - Considerații legislative


*****


Orest RĂDULESCU
Director Dezvoltare
Romano Electro
Orest Rădulescu, este Director de dezvoltare și Partener asociat în cadrul firmei Romano Electro. Absolvent al Universității Transilvania din Brașov în anul 2006, inginer diplomat, de 13 ani activează în cadrul firmei Romano Electro București acoperind diverse domenii de activitate de la proiectare, project management, vânzări și dezvoltarea businessului.
Deține certificări de la companii importante în domeniul industriei de securitate, precum și diplome de competență pentru ocupațiile Proiectant sisteme de Securitate și Inginer sisteme de securitate.
A participat cu succes la zeci de proiecte complexe și de înalt nivel tehnic printre care pot fi amintite: sisteme supraveghere video, sisteme de securitate pentru centre comerciale și industriale, spitale, centre comerciale, centre de business etc..

Sisteme de sonorizare


*****

Soluții inteligente video de tip AIoT și
platforme software pentru colectarea de date

panel sponsorizat de



Stelian ARION
Președinte SCoR Cluster
MODERATOR
Proprietar și CEO al Secant Security SRL, evaluator al riscurilor de securitate fizică înregistrat și consultant în securitatea informațiilor, Stelian Arion este membru al consiliului de administrație al mai multor asociații românești din domeniul securității și membru al Asis International. În prezent, predă pentru Centrul de Formare Profesională al ARTS și Institutul Bancar Român, este președinte al mai multor comitete tehnice ale Organismului Român de Standardizare (ASRO) legate de securitatea fizică și securitatea informațiilor și membru al comitetului tehnic al Organismului Român de Acreditare (RENAR). Este un remarcabil contributor la revizuirea legislației și la dezvoltarea standardelor ocupaționale și participă la proiecte de cercetare în consorții europene. Din anul 2019 este președinte al consiliului de administrație al SCOR Cluster.


*****


Larisa NEGRU
Director General Siel Invest
Cu o experiență de 20 de ani în industria de retail și inginerie în domeniul siguranței și securității și abilități analitice și organizatorice dovedite, Larisa Negru face dovada unui real profesionalism în domeniul financiar, analiza de afaceri, politica financiară și planificarea corporativă.

Prezentare Siel Invest


*****


Tiberiu NICOLAE

Regional Business Development Manager South East&Adria, Bosch Security and Safety Systems





*****


ANTOFIE Claudiu-Adrian
Comisar-șef de poliție
IPJ Dâmbovița
Asigură atribuțiile Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,
Comisar-șef de poliție







*****


Răzvan OLARU
Team Leader
Quartz Matrix
Team Leader departament IoT Smart Solutions și arhitect soluții fire & security.
Brand development manager pentru producătorii de top in domeniu.
Experiență de 14 ani în domeniul sistemelor de securitate electronică și siguranță la foc cu multiple specializări la producătorii de top, arhitectură de soluții, implementare și management pentru proiecte mari și complexe în domeniul industrial, infrastructuri critice, aeroporturi, spitale și smart city.



*****

Supraveghere video inteligentă pentru industrie și producție: de la securitate de bază la transformare digitală
panel sponsorizat de



Florin CIUCIU
Video Solutions Services Product Manager
Konica Minolta România
MODERATOR
Profesionist cu experiență în marketing și peste 15 ani de expertiza în managementul produselor, dezvoltarea afacerilor și vânzare consultativă. Pasionat de tehnologie, Florin Ciuciu este specializat în următoarele domenii: sisteme de securitate și siguranță, infrastructură IT, conectivitate și comunicații industriale.






*****


Dorel MOCANU
Video Solutions Services Manager,
Konica Minolta Business România
Dorel Mocanu este un remarcabil profesionist în vânzări, cu peste 15 ani de experiență dovedită în dezvoltarea afacerilor, management, gestionarea portofoliului de produse, dezvoltarea parteneriatelor și consultanță. Pasionat de tehnologie, Dorel Mocanu este specializat în următoarele domenii: sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, infrastructură hardware și software, vânzare de soluții, dezvoltarea afacerilor.






*****


Vlad GEORGESCU
CEO Metrici
Cu experiență de peste 15 ani în antreprenoriat și peste 20 de ani în programare IT, Vlad Georgescu este creierul tehnologic al companiei Metrici, dar și coordonatorul întregii afaceri.





*****


Călin POENARU
Country Manager
Allied Telesis
Profesionist cu peste 20 de ani de experiență în industria IT&C, cu vaste cunoștințe de management tehnic și business development, Călin Poenaru este un adevărat strateg, interesat să creeze soluții pentru rețele optice, Data Center, soluții Cloud sau IoT..





*****

Integrarea sistemelor de securitate
panel sponsorizat de



Niculae UNGAR
Vicepreședinte ARTS
MODERATOR

Domnul Niculae Ungar este Director General al companiei SAMRO TECHNOLOGIES srl, companie de consultanță tehnică și servicii de proiectare de sisteme electrice și de securitate și vicepreședinte al ARTS.
Având o experiență de peste 40 de ani din care 23 de ani în domeniul sistemelor de securitate, a conceput și participat la implementarea a peste 200 de proiecte medii și mari pentru beneficiari din domenii ca: mari retailer-eri, clădiri de birouri, industrial, bancar, militar, arene sportive, servicii de mentenanță etc..

*****


Stelian ILIE
Magus Protect Technologies
1991 - Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații, Universitatea Politehnică din București
2003 – 2006 – Asebuss MBA
Fondator al grupului de firme Mira Group

Platforma de integrare a subsistemelor de securitate - Prezent și perspective




*****


Cristi DRAGOMIR
Managing Partner
Smarthuts









*****


Flavian ZACRETCHI
Director General
ACA ZoorK Project









*****