Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

CN ARTS & Simpozionul EURALARM

Bucureşti, 4 iunie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Le Diplomate

 

ORGANIZATOR

PARTENERI EVENIMENT/EVENT PARTNERS

PARTENERI EXPO/EXHIBITION PARTNERS

PARTENER/PARTNER

COMPANY INSERT IN PACK

PARTENERI MEDIA/MEDIA PARTNERS

MANAGER EVENIMENT/EVENT MANAGER

DESPRE EVENIMENT

În anul centenarului Marii Uniri, suntem onoraţi să găzduim în România, Adunarea Generală şi Simpozionul EURALARM, eveniment anual de referinţă pentru industria tehnologiilor de Securitate din Europa. Anul acesta este marcată şi cea de a zecea ediţie a Conferinţei Naţionale a ARTS, eveniment ce ofera posibilitatea de a participa activ la crearea de noi sinergii între companii, asociaţii, instituţii şi autorităţi.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate şi Euralarm au deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul comun “Conferinţa Naţionala a ARTS și Simpozionul EURALARM”, organizat de EURALARM împreună cu ARTS (membră Euralarm din anul 2009).

Evenimentul va avea loc

Luni, 4 Iunie 2018,
la hotel Hilton Athénée Palace, sala Le Diplomate
București 010292 Strada Episcopiei 1-3,
44.4410° N, 26.0956° E

Ambele evenimente Simpozionul EURALARM și Conferința Națională a ARTS vor genera oportunități puternice de a interacționa cu părțile interesate și de a afla despre ultimele evoluții din piață și din industrie, atât la nivel național, cât și european. Evenimentele vor fi însoțite de o mini expoziție desfășurată pe parcursul întregii zile, care va oferi șansa unui dialog cu actori cheie din țară și din străinătate.

Subiectele abordate pe parcursul celor două evenimente au fost alese pentru publicul larg și vor aborda continua schimbare a mediului de afaceri dar și cum pot fi abordate provocările aduse industriei de Securitate, de globalizare și progresele tehnologice, standardul de servicii și verificarea aptitudinilor, experienței și cunoștințelor pentru stabilirea gradelor de calificare valide în Europa. În contextul regulamentului de protecție a datelor cu caracter personal care va intra în vigoare din mai 2018 precum și a evoluției riscurilor cibernetice, industria de Securitate trebuie să definească și să implementeze măsuri de protecție a produselor și soluțiilor sale în zona infrastructurilor IT.

Lance Rütimann, preşedintele Comitetului Advocacy al Euralarm, vorbind despre subiectul principal al Simpozionului Euralarm 2018 la București, a spus:

Provocările în fața cărora se află industria noastră devin mai complexe atât cu evoluția tehnologică cât și cu cererea de noi competențe. Avem încredere că vom găsi împreună răspunsurile ce ne vor conduce spre o piață de succes.

OFERTĂ PARTENERIATE

GALERIE CN ARTS 2018 / SIMPOZION EURALARM 2018